Post by poonaperdtini on Feb 18, 2022 11:22:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rising Super Chef - Cook Fast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rising Super Chef - Cook Fast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab lõpmatuid kristalle ▞▞▞
▞▞▞ Rising Super Chef - Cook Fast 2022 version ▞▞▞
Rising Super Chef - Cook Fast Arkādes spēles jop
Ma ei saa ikka veel mängida, see jookseb pidevalt kokku!
Ma oleksin andnud sellele 5 tärni, kuna mulle meeldib seda mängu plateerida, kuid kahjuks mäng töötab üldse, installisin selle, kuid ma ei laadi täielikult
ÜLE ANDMA!!!! Külmunud 3. tasandil. See on vaid mõne minuti pärast mängu mängimist. Pakub ka 10 dollarit mängu sularaha, et Facebookiga sisse logida, kuid ei saada seda kunagi. Ja jah, ma saatsin mängu ajal arendajale meili. Tundub, et vead on olnud pikka aega probleem.
Muudan oma arvustust. Liiga palju on minimänge, mis kulutavad väikseid dollariarveid, energiat ja koostisosi. Mis mõte on minimängul, mis teenib teile dollariarveid, kui kasutate selle mängimiseks dollaritähti? See on loodud selleks, et saaksite neid asju osta. Ahnus!
Peaksime andma meile 6 minutit toidu valmistamiseks ja klientidele andmiseks, sest neil läheb klientidel üsna kiiresti ja 2 minutit ei ole piisavalt pikk või minut pole piisavalt pikk, et kõik inimesed saaksid oma toidud ära tuua, kuid peale selle mulle meeldib see mäng. lihtsalt soovin, et neil oleks rohkem aega, et meil oleks rohkem aega neile süüa anda
Tore on mängida ilma midagi ostmata. Lõbus mängida.
Pole paha mäng aja veetmiseks, muutub hiljem jahvatavaks, välja arvatud juhul, kui te mängu sisse ostate, kuid siiski päris hea.
See on hämmastav suurepärane mäng, see kestab igavesti, see on suurepärane ajamurdja ja midagi, mida kasutada, kui peate millegilt mõtlema, saan viis tärni ja soovitan teil anda ka viis tärni, sest see on nagu üks parimaid mänge on kunagi saadaval ja tegelikult on raske leida nagu kokandusmänge, mis on tegelikult head, sest enamik kokandusmänge on tegelikult lihtsalt kohutavad.
armastan seda mängu siiani! Ma olen millegi 30. tasemel... Ma ei suuda ületada seda taset, millel olen! Ma ei saa midagi osta, mul pole veel piisavalt raha. Ma alles õpin asju tegema. aga lõpuks ma tõesti naudin seda mängu. 4 starti kindlasti.
Mul oli üle 700 dollari dollarites, mida kulutasin nädalaid selleks, et turult esemeid osta. Kõik mu dollarid kadusid kuskilt? Ma isegi ei taha enam mängida.
See võib panna mind kokkama, proovisin pannkooki maasikaga (puudus siirup ja palju muud), kuid see on tegelikult hea ja lõbus on see, et see ei vaja internetti!!!!!!!
Nautige seda mängu tõesti. Pärast esimest korda mängimist on nad seda tõesti täiustanud
Praegu kaardil 11, tasemel 41 ja see on taseme keskel 3 korda järjest alla kukkunud. Olen kaotanud 3 uut kilpi, kuna pean pidevalt taaskäivitama. Edit: see juhtub ainult iga kord, kui kaitset kasutan. Näib, et ükski teine erifunktsioon ei ole mõjutatud.
See mäng on naeruväärselt raske. Ilma rahata ei saa taset läbida. raha teenimiseks kulub igavesti. Nad tahavad lihtsalt, et sa selle mängu jaoks kraami ostaksid...
Ma oleksin sellele mängule andnud hinnangu 5*, kuna mulle meeldis see, kui ma mängima hakkasin, kuid praegu hindan ma ainult 3*, kuna viimase 2 päeva jooksul ei saanud ma sisse logida. Palun, kas saate lahendada kõik tõrked, mis teil võivad olla teisipäeva hetk aitäh
Mäng oli tõeliselt lõbus kuni viimase värskenduseni. Olen tasemel 391 ja eile ostsin suvepaketi 16.19 koos maksudega. Ja kui ma mängust väljusin, see ei salvestanud. Ostsin siis teise ja see tegi seda uuesti! Iga kord, kui ma mängu sulgen, salvestab mu edenemine ja mitte ka uus ostetud köögitehnika. Palun paranda. Facebooki nimi, mille ma teile just meili saatsin. Värskendus: maksin just kevadpaketi eest kokku 16,19 dollarit ja seda pole mänguga värskendatud. Aga minu PayPal on juba tasutud.
Lõbus, kuid teatud tasemeid ei saa võita, kui te ei maksa. Mõnikord rohkem kui üks kord taseme kohta. Ühendasin just Facebookiga ja ei saanud oma 10 mängudollarit kätte. Ma ei osta enam rakendusi.
Rising Super Chef - Cook Fast Arcade bdzl
Rising Super Chef - Cook Fast ארקייד tnb
Mulle meeldib seda mängu mängida. Minimängud on samuti lõbusad. Tahaksin oma varasemale ülevaatele lisada järgmise. Klienditeenindus on suurepärane. Mul oli eile õhtul probleem ja see lahendati väga kiiresti ja professionaalselt. See tähendab palju! Jätkake samas vaimus!
See on väga tore mäng, millel on ka hoovad ja saate isegi kleite vahetada, see on naljakas ❤️
Hiljutine värskendus, ma kaotasin kõik oma mündid ja raha!! palun parandage ja andke mulle mu asjad tagasi!! Olen tasemel 753, nii et olen seda mängu mänginud igavesti. see pole minuga kunagi varem seda teinud, kui seda värskendatakse!!
ÄRGE MÄNGIGE, KUI EI MAKSTA!! Saan 6x nõutavast kogusest münte jne, mäng ei anna mulle kliente, mida vajan.Seejärel annab see klientidele, kel kannatlikkus otsa saab ja lahkuvad 5 sekundi jooksul! Isegi kui lisate pidevalt popkorni jms aega, kaotavad nad kohe kannatuse. Seda ei saa eelnevalt ette valmistades lahendada. Mäng mõistab, et te ei maksa ja laseb teil äkki mööda minna. Kui ette valmistad, siis ei tellita. NÜÜD MA EI JUUDA PÄRAST 1 TÄRNI HINNEVAT AEGA LISADE VAATAMISEKS!
4 kuni 2...Oli üks parimaid, kuid pärast viimast uuendust on see muutunud rahaauguks nagu kõik teised. Teie raha väljamakse langes ja tase, mis nõuab teatud hulka inimesi või roogasid, ei anna isegi piisavalt vajalikke tellimusi, hoolimata sellest, kui palju te ette valmistate. Egiptuses polnud mängida ühtki muudatust ega taset ja kuigi 11.–26. värskenduses oli kirjas 50 uut taset, pole seal midagi. Üldiselt kaotasite maksva kliendi, kuna see rakendus ei saa minult midagi muud.
Rick and Morty: Pocket Mortys จำลองสถานการณ์ kvg
Täname, et sorteerisite alloleva numbri nii kiiresti ❤❤❤Jõuluväljakutse 24. tase..... 1400 punkti, aga serveerida on 655 eset...... kas see on õige??? See saab olema võimatu!! Mul on 2156/1400 ja 59/655, kas saate seda vaadata!? Suur aitäh 😊
Ma tõesti naudin seda mängu, kuid täna, kui ma mängisin, klõpsasin ühendus Facebookiga, et saada rohkem münte mängimiseks, kahjuks mäng taaskäivitus ja uuesti forst leve. Olin Kagu-Aasias jõudnud tasemele 378.
See on lõbus mäng. Kuid sellest ei piisa, et oma münte kulutada. Esimese versiooniuuenduse jaoks peate jõudma tasemele 45. Pole piisavalt kontrolli. Aga ikkagi lõbus.
Suurepärane mäng vajab rohkem auhindu
Olin sellesse mängu armunud. Kuid probleem on praegu teatud tasemel isegi pärast seda, kui olen roa ette valmistanud ja hoidnud, mõned kliendid kaotavad väga kiiresti kannatuse ja lahkuvad ning ma ebaõnnestun. Võitleb tasemel 325.
Mul on probleeme mängu laadimisega. Hakkas alustama uut restoraniteed värskendas ressursse ja värskendas mängu poest. Minu jaoks ikka ei laadita. See on 2. kord, kui mul on mäng telefonis, varem pole seda probleemi esinenud. Peale selle mulle see mäng meeldis.
naudi, kuid pärast selle värskendamist kaotasin oma viimase taseme ja pean mängima, et 1. tasemelt tagasi minna, uuffhh Ja nüüd juhtus see uuesti, kaotasin pärast selle rakenduse värskendamist oma viimase taseme. See on nii igav, kui ma pean seda mängu uuesti mängima, alustades 1. tasemelt...gggrrrffhh 😭😵
Ostsin ja uuendasin kõik köögiseadmed, kuid sellel pole suurt vahet! Peab ikka paar korda samal tasemel mängima, enne kui järgmisele tasemele võidate, olen väga pettunud! Ei maksa enam uuendada.
Palun paranda vead!! Tegin uusima värskenduse ja see sulges minus rakenduse 3 korda kesktasemel, mis maksis mulle automaatse teenindamise, kilbi ja täiustatud tooted jne!
Alati põnevad mängud...kui hakkate neid mänge mängima, ei taha te seda lõpetada...
Bs! Teete mängu liiga raskeks, kui peate liiga palju raha kulutama. Ahned inimesed kukuvad läbi.
Hea mäng, kuid pidin pärast viimast värskendust külmutamise tõttu desinstallima. Värskendus hangub endiselt, kuna peate edusammud Facebooki kaudu salvestama. Insyalled ja mitu korda uuesti installitud. Probleemi ei lahendatud
Alguses meeldis see mäng, kuid siis läksid juhtnupud valesti. Prooviks mõne koostisosa kätte saada ja see ei juhtuks, siis jääte pidevalt maha ega suuda sammu pidada. Samuti liiga palju raha uuendamiseks ja kui te ei uuenda, jääte tasemele täiesti kinni, nii et peate mängima samal tasemel mitu korda, minu jaoks üle 10, lihtsalt selleks, et piisavalt raha saada.
Ma armastan seda mängu. See paneb mõtlema. Peate meeles pidama, kellele meeldib kõigi aegade parim kokandusmäng!
Ma tõesti naudin selle imelise mängu mängimist... ma armastan seda vägayyyyyyyy palju.no ei lisa midagi, lihtsalt mängi seda vabalt.
Lõbus mäng. Saan mängida siis, kui tahan kiiret mängu mängida ja mind õnnelikuks teha.
Seda ei saa enam Facebookiga ühendada, see lihtsalt seiskub. Kaotasin kõik oma edusammud
Palju nalja ja põnevat!
Lõbus mäng. Õigekirjavigu on aga kohutavalt palju. Muidugi lihtsalt segamiseks. Sündmuste jaoks pole ka pöördloendust. Ma näen, et seal on 30 taset, kuid need kadusid korra, nii et ma arvan, et sellel on ajalimiit, kuid seda pole võimalik teada. Kuni on kirjutatud kuni, saadaval kirjutati kui avaible või midagi sellist, ei võis olla kirjutatud kui dont jne.
See mäng on väga rahanäljas, sa pead oma mündid kulutama, selles pole kahtlustki, kui ei, siis sa ei võida, väga libe, väga libe, aga ma ei saa end tagasi hoida, ma mängin seda ikkagi teiega petavad eeslid.....
Mäng on aga huvitav, liiga palju retsepte on liiga kiire ja koostisosad on kõik juhuslikult paigutatud, mis teeb asjade valmistamise keeruliseks. Lisaks OMG on kõik visuaalselt nii väike! Visuaal peab drastiliselt paranema!
Olen seda mängu aastaid mänginud, mul pole esinemiseks vajalikku koostisosa. Mis toimub?
Lõbus mäng, mida mängida, kuid mõnikord on raske haarata esemeid, näiteks toitu, esemete haaramiseks kulub mitu katset ja mõnikord kaovad esemed käest. Üldiselt lõbus mäng
Oli LIHTSALT 5 tärni mäng, käed alla. Olen seda mängu mänginud AASTAID!! Olen aastate jooksul kulutanud 💰 jaoks sadu. Nüüd kulub mul mängurahast 6–9 dollarit, et tase läbida!!! Ma tean, et olen üle 1500 taseme!! Asjade ostmise kulud kasvavad ja võitmiseks vähem. Ma sain motivatsiooni kasutada oma raha tasemete läbimiseks, kui teadsin, et vähemalt iga 3 aitab katta osa kulutatud summast. 🤷🏻♀️
See on mängu varajases staadiumis, sest kui peate uuendama, vajate raha... tundub, et kõik kokandusmängud on sellised. Nii et paista silma!
Ma armastan seda mängu, selle lõbusat ja sõltuvust tekitavat, kuid olenemata sellest, kui kiire ma olen, ei saa ma 39. tasemest edasi, ma ei tea, kas see on mängus tõrge või mis, kas mul õnnestub kunagi 39. tasemest üle saada. Vahetan 5 tärni vastu. Värskendus: lõpuks sai see läbi. Armasta seda rakendust!