Post by poonaperdtini on Feb 18, 2022 11:13:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Monsters ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Monsters IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює нескінченну кількість монет ▞▞▞
▞▞▞ Merge Monsters 2022 version ▞▞▞
Мушу сказати, що ігри з об’єднанням виходять унікальними та веселими. а опція самостійного об’єднання для оголошення є чудовою функцією. Я можу виконувати роботу по дому та підвищувати рівень милих монстрів. платити теж не треба!
Ця гра така весела
Merge Monsters Äventyr bmp
добре
Гра закінчилася, і я все ще чекаю, коли ви, хлопці, змогли отримати найкращий👍💯 шлях додому зі школи, і я не впевнений, чи хочете ви отримати шанс на перемогу: недостатньо часу⌚ вибачте це набагато краще, ніж я буду
весело та розважально
ДОБРО і чудово і 😎
Це супер захоплююча гра. Як новачок у такій грі, я вважав, що це дійсно розслабляє та приносить задоволення. Я б рекомендував його всім!
Поки що ця гра хороша, але як щодо кодів, як я можу їх знати, це не круто, тому що іноді це важко.
Це дійсно весела гра. Приємно, що реклама цього додатка не з’являється нікуди. Одна річ, над якою ви точно можете попрацювати, — це оновлення порталу часу, йому потрібно 100 тис. лише для другого рівня, а я застряг на першому рівні більше місяця 😂. У будь-якому випадку весела гра
Це найкраща гра за всю історію, у мене майже є 1 т монет, це круто
Жодна гра не була такою нудною
Я не знаю, навіщо мені ця гра, але я думаю, що це весело, монстри досить милі
Я хороший хлопець і не грав
Merge Monsters 冒險 ods
Досить весело протягом тижня або близько того, але врешті-решт час між оновленнями різко скорочується, і все сповільнюється.
в
Це весело, але швидко набридає.
дуже гарна гра, щоб грати в тому ж таки
Було б 5 зірок, але іноді, коли я дивлюся рекламу, щоб отримати більше дорогоцінних каменів або кращу скриню, як тільки оголошення закінчиться, мені не дає відкрити його, і мені доводиться відкривати звичайну, незважаючи на те, що я вже дивлюся повну рекламу.
Дуже легко і дуже звикає.
Гра була дуже гарна, і мені вона дуже сподобалася
Merge Monsters Adventure nsmn
Цікава гра, весело грати кілька годин. Після того, як ви отримаєте кілька рівнів драконів, ігровий процес різко сповільнюється і потребує вічності, щоб заробити оновлення тощо. Після гри протягом кількох днів я зміг придбати оновлення лише до 11 рівня. Краща крива оновлення суттєво допоможе цій грі.
Любіть гру! Просто ненавиджу, що ви не можете знайти нікого на загальнодоступних серверах в режимі для кількох гравців!
Найкраща гра😃😃 Продовжуйте створювати більше ігор 😇😇😇 Мені подобається 😉😉😉😉
Ви видалили мій прогрес, тому видаліть дані та видаліть гру, я думаю, не грайте в ігри, які несподівано видаляють ваш прогрес тощо, оскільки це насправді не гра, якщо ви нікуди не потрапите через це
Я оцінюю цю гру на 1 зірку, тому що мені потрібно краще!! Мені потрібна ця гра, щоб стати більш захоплюючою. Тому, будь ласка, не завантажуйте цю гру. Я також купую швидкість, рівень 30 вже швидкість, але вона все ще повільна, і я збираюся видалити цю гру
Я дуже люблю цю гру. але я думаю, що було б круто, якби кожен монстр мав або факти про нього, або невелику історію
Я ДУЖЕ ЛЮБЛЮ ЦЮ ГРУ ВОНА ДУЖЕ ДУЖЕ ДУЖЕ ДОБРА!!!!!!!!!!!!! . Я ЛЮБЛЮ ГРУ ОБЛИВАННЯ. ВИ ТАКОЖ ПОВИННІ ЗАКАЧАТИ ЦЮ ГРУ, ЇЇ КРАСНО
Duet Arcade yxxt
Хороша гра, але розробники не дуже часто оновлюють гру
Merge Monsters Abenteuer yoc
Досить Solw, коли ми йдемо далі
Це хороша гра, монстри круті, але коли ви заходите занадто далеко в гру, неможливо об’єднати наступного монстра
для отримання потрібно більше деталей і грошей
Потрібно більше справ
Після останнього патча застосування чарівних книг більше не працює. Перетягування книг у прорізи у верхній частині нічого не робить. У вас немає жодного QA?
Ця гра - чудовий спалювач часу. Моя єдина проблема полягає в тому, що потрібно виправити багатокористувацьку гру, я не міг ні з ким грати, навіть коли був підключений до Wi-Fi, але все одно дуже гарна гра в режимі очікування
Зараз мені це подобається, але як працює час появи -0,1? Ви зрозуміли подорож у часі?
це весело, я провів від 5 до 7 годин, граючи в цю гру, я люблю цю гру, сподіваюся, що це допоможе
чудова гра злиття
Ви можете об'єднувати монстрів і вбивати босів
Цікаво бачити, яких нових монстрів ви створите, а також вести битви, вам ніколи не нудно...
Було чудово до вчорашнього дня, коли ви вирішили, що я МАЮ подивитися додавання, щоб отримати бонуси, які раніше були безкоштовними, або переглянути рекламу за подвійну винагороду
Мило, сподобалася гра
Чи можемо ми мати функцію синхронізації, щоб ми могли зберегти наш прогрес...pleaaaasssee? ❤️ Також концепції кожного з монстрів чудові! Подобається кожне згадка про кожного з монстрів у своїх іменах! 😊
Ця гра видалила всі мої дані, і це сталося двічі, ніж гра, яка це виправляє
Хороша маленька гра, але на стадії фіолетового ніндзя та жовто-світло-феї злиття починає ставати жахливо жахливим. Навіть використання кожного бонусу з рекламою не допоможе. На той момент оновлення просто надто дорогі, ви взагалі не заробляєте достатньо грошей.