Post by poonaperdtini on Feb 18, 2022 11:04:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jungle Marble Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jungle Marble Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodiem vairāk resursu ▞▞▞
▞▞▞ Jungle Marble Blast 2022 version ▞▞▞
Reklāmas pat tad, kad es uzvaru un nevaru “x” no tām izņemt. Lai turpinātu spēlēt, jums ir jānoskatās viss. Man patīk marmora spēle, nevis visas reklāmas, it īpaši "bezmaksas" spēlē ar "bez reklāmām"!
Patiešām šausmīga pieskāriena pieredze galaxy s9. Man ir iespējotas izstrādātāja opcijas, kas ļauj precīzi redzēt, kur tika reģistrēts pieskāriens, un no liela attāluma šauts bumbiņas reti sasniedz pareizo vietu. Es saņēmu 3 zvaigznes visās džungļu kartēs, taču divās no tām tas netika reģistrēts (saka, ka pēc slēgšanas, atkārtotas atvēršanas saņēmu divas zvaigznes). Līmeņi pēc džungļiem lielā mērā ir atkarīgi no jaudas palielināšanas. Nepavisam nav jautri.
Notiek atinstalēšana...nedēļas ilgi cīnījos, lai tiktu pāri vienam līmenim, un katru reizi, kad es aizveru, spēle sasalst... tik nomākta. Es drīzāk atinstalēju un saglabāju savu saprātu.
ATJAUNINĀTS: (1🌟) Es spēlēju katru dienu līdz pēdējam atjauninājumam, un tagad es gandrīz nevaru pabeigt b4 apli, tas nogriež un aizved mani mājās! Pirms 2 dienām man NEKAD nebija problēmu, un es spēlēju stundām ilgi! Es priecājos, ka nenopirku caurlaidi 2 dienu pirms mūsu ēras, jo es būtu zaudējis šīs balvas! Ja tas nav salūzis, kāpēc ar to sajaukt?Mana kešatmiņa ir skaidra, wifi ir spēcīgs un darbojās līdz atjaunināšanai! Lūdzu, izlabojiet to, lai es varētu turpināt spēlēt!
Man patīk šī spēle, un tā novirza manu domu no lietām, kurām es eju cauri, un lietām, kas man ir prātā, un tas ir patiešām jautri, un jūs patiešām varat iekļūt šajā spēlē un aizmirst visu, kas notiek jums apkārt, tas ir labākais spēle, kuru es kādreiz varētu lejupielādēt
Es nopirku VIP paketi, kurā ir balvas bez reklāmām, bet es nesaņēmu nekādas balvas!! Man ir reklāmas!!😡😡
Jautri un izklaidējoši; kā arī izaicinoši. Bet LĪDZ, PĀRĀK DAUDZ REKLĀMU.
Spēle ir jautra SĀKUMĀ. Ir gandrīz neiespējami iziet augstākus līmeņus, nepērkot spēļu pakotnes.
Izaicinoši un jautri, bet bez ievada par to, kādi ir uzdevumi, kādi ir jaudas palielinājumi vai kā pabeigt katru posmu. Tā ir minēšanas spēle. Tērējiet naudu, lai izietu līmeņus.
Šī spēle agrāk bija jautra, bet tagad tā ir šausmīga. Ir boss, kas ir tiki puisis no crash Banicoot, ar kuru jums ir jācīnās. Es iztērēju visu savu naudu un prēmijas viņam un 30 minūtes mēģinot viņu pārspēt. Šai vajadzēja būt relaksējošai spēlei, tagad es to spēlējot esmu saspringta. Pievienojiet opciju, lai pārslēgtos starp oriģinālo un jauno režīmu, jo šī jaunā režīma vērtība ir 0/10. Šobrīd nav vērts to lejupielādēt.
Tas ir labi, bet grūti uz maza tālruņa, būtu lieliski uz iPad
Man tas patīk, bet man tas nepatīk, mēģiniet, lai kā arī es vienkārši nevaru iziet dažus līmeņus, pat nedēļas... man patiktu iespēja pēc mēģinājuma un neveiksmes, spēle ļauj jums vai nu izlaist līmenī vai vismaz atvieglo to pārvarēšanu, es pat nevaru pateikt, cik daudz laika pārņem neapmierinātība, kā man ir kārdinājums atinstalēt šo spēli, lol... pretējā gadījumā tā rada diezgan atkarību
Daži līmeņi šķiet neiespējami, jums nav iespējas izmantot pastiprinātājus, un dārgumu lāde atrodas stulbās vietās, dažreiz jūs to nevarat sasniegt.
Mīli veidu, kā tam ir izaicinājumi. Tikai reklāmas neļauj izbaudīt.
Tik grūti, bet interesanti
Spēle ir diezgan interesanta, bet ļoti daudz reklāmu, tāpēc es to atinstalēju.
Jautri, taču dažus līmeņus ir gandrīz neiespējami pārspēt bez Mīklas. Turklāt reklāmas ir pārāk daudz.
Pārāk daudz papildinājumu; un tik daudz reižu esmu spēlējis 1280. līmenī.Jums nav apzināti jāpadara daži līmeņi ārkārtīgi sarežģīti, tas sarūgtina spēlētājus - nevienam vairs nav tik daudz laika zaudēt spēles. Šovakar es atinstalēšu spēli, tikai gribēju sniegt atsauksmi, pirms to daru.
Spēle ir jautra, taču burtiski katrai spēlei ir reklāma. Es noņemšu šo spēli.
Pārāk daudz iejaukšanās, nevis tikai ļaut personai spēlēt
Petualangan Marble Santai khz
Jungle Marble Blast Gündelik xog
Turpina sasalst spēles vidū, ir jāiziet no tās un jāsāk no jauna patiešām kaitinošas bern naudas sods līdz pat pēdējai nedēļai 😒
Spēlējot šo spēli, tālrunis karājas un vienmēr ir iestrēdzis ilgu laiku. Turklāt radās izpildlaika kļūda. Lūdzu, atrisiniet problēmas.
Es to atinstalēju, jo man apnika, ka ikreiz, kad vēlos spēlēt, vēlējos piekļūt internetam. Agrāk tā to nedarīja.
Lēti papildinājumi, un, spēlei progresējot un kļūstot grūtākai, pievienošana kļūst garāka, pusminūtes pievienošana starp katru spēli! nāc viens. Es dzēšu adios!
Laikietilpīgi... daļēji izaicinoši.. tikai dažas lietas pārtrauca manu spēli.. bet viss ir labi.
Kādreiz bija laba, bet spēle ir negodīga. Man bija palikušas 2 dzeltenas bumbiņas, un tad nejauši parādījās sarkana krāsa. Tas gribēja, lai es zaudēju, es vairs nevaru spēlēt
Es lieliski pavadīju laiku ar šo spēli, pat pāris līmeņos, kas prasīja papildu laiku. Tagad esmu saskārusies ar tādu līmeni, ka es pat netuvojos, nerādot cerības man turpināt, un es atsakos maksāt naudu, tāpēc jums būs vienalga, ja es aiziešu. Pabeigs to un atinstalēs. Jums ir jāsaņem pietiekami daudz no visām reklāmām, ka spēlētāju likšana maksāt ir tikai naudas sagrābšana.
Patīkami spēlēt vēsuma laikā
Esmu spēlējis šo spēli vairāk nekā gadu, un nesen atjauninājums pārvietoja pastiprinātājus no izkārtojuma labās puses uz kreiso pusi. Man vairs nav jautri spēlēt šo spēli, jo, spēlējot, tagad ir pārāk viegli nospiest pastiprinātāju spēles laikā. Tagad tas ir noticis tik daudz reižu, un tas ir nepatīkami, jo es lietoju pastiprinātājus, kad nevēlos, un tad tur nav, kad man tie ir vajadzīgi. Un, spēlējot šo spēli vairāk nekā stundu, es varu garantēt, ka tā jums iesaldēs...
Neesat pārliecināts, kas ir noticis nesen, bet spēle pēkšņi ir daudz vieglāka nekā agrāk, gandrīz garlaicīga. Neesmu apmierināts ar šīm izmaiņām.
Šķiet, ka 82. līmenī ir kļūme... bija jāsāk no jauna, jo tika iegūts jauns tālrunis. Es turpinu klīringa dēli, bet tas netiek apstrādāts kā notīrīts.
Shadow fighter 2: Shadow & ninja fighting games ઍક્શન iag
spēle ir ok, nedod jums pietiekami daudz laika, lai spēlētu bumbas jau iet ātri, kā arī laika ierobežojums dažkārt jūs nevarat spēlēt, jo jums nav krāsas, ar ko turpināt
Man patīk spēle, bet pirkums lietotnē ir pārāk augsts, un daži līmeņi ir nevajadzīgi sarežģīti. Kopumā lieliska spēle
Kad būsit sasniedzis 290. līmeni, spēle iestrēgst. Man ir jāpārstartē tik daudzas reizes.
Diezgan mierīgi. Forša grafika
Man patīk spēle, bet es nesaprotu nepieciešamību stādīt augļus. Vienkārši šaujiet bumbiņas, lai izsist ķēdi. Esmu to spēlējis datorā un gāju līdz pašām beigām, un tas prasīja laiku, bet beidzot uzvarēja.
Tas ir patiešām labi izdarīts, bet pēc 30 spēles minūtēm ienaidnieks iekļūst. Viņa vārds ir alkatība. Tas, ko viņš dara, piespiež jūs atdot viņam savu naudu, pretējā gadījumā jūsu spēle kļūst nenozīmīga. Netērējiet savu laiku. Pastāstiet Frenkam Offam par alkatību... ar smaidu...
Ļoti grūti pāriet uz nākamo līmeni
Kāpēc kaujas caurlaide nedarbojas? Šoreiz un pēdējo reizi tas bija spēlē. Arī es saņemu tikai 4 spēles, nevis 6. Arī es nesaņemu nekādus naudas laimestus.
Reklāmas ir tik nepiemērotas, manai mazmeitai patīk šī spēle, un bija viena reklāma, kas bija ļoti nepiemērota, viņa ieraudzīja kailu dāmu un jautāja "kāpēc viņa ir kaila?" Tāpēc es ziņoju par sludinājumu, kurā tika ziņots, ka reklāma turpina parādīties, tāpēc es nolēmu dzēst šo spēli un atrast ģimenei draudzīgu spēli savai mazmeitai.
Jungle Marble Blast სხვადასხვა iqks
Es neatbalstīšu obligātās 30 sekunžu reklāmas. Man un citiem līdzīgiem patīk pavadīt šo mazo laiku ar prātam neaptveramām spēlēm. Netērējiet 5 no mūsu 10 minūtēm, lai skatītos reklāmas, īpaši obligātās. Žēl, izņemot reklāmas, man ļoti patika šī spēle. Ja vien tas netiks mainīts, es neatbalstīšu šo spēļu veidošanas uzņēmumu. #foršasstudijas
叢林大理石探險 休閒 lrd
Lielisks un piemērots atpūtai kā spēlei
Lieliska spēle. Man patīk, ka, izejot cauri līmeņiem, kļūst grūtāk. Tur jūs uz pirkstgaliem!
Man ir nācies to lejupielādēt pāris reizes, katru reizi, kad tas kļūst grūtāk zemākos līmeņos, vairs nav jautri, es to neieteiktu
lieliska spēle un ļoti ātri apgūstama, patīk šī spēle
Man patīk šī spēle, taču esmu noguris no 15 minūšu sirsniņas vienmēr pie stūres. Lūdzu, noņemiet to, ka man vairāk vajag jaudas, nekā neierobežotu dzīvi. Vai jūs varat arī nokļūt līdz vietai, kur varat dabūt riteni, piemēram, ik pēc 4 vai 6 stundām, nevis 8.
Es atinstalēšu šo spēli, jo tā sasalst un apstājas spēles vidū...Man līdz šim patika šī spēle