Post by poonaperdtini on Feb 18, 2022 10:58:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Chef - Food Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Chef - Food Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira več kovancev ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Chef - Food Fever 2022 version ▞▞▞
Rad sem igral To igro, vendar na ravni 23 ne morem dokončati, ker ne deluje pravilno na ravni 23, kaj naj storim, da bom igral več
Všeč mi je ta igra, ker je zelo kul in prijetna.. Oglasi mi niso noben problem, ker če izklopim svoje podatke, se tudi ne bi prikazovali, zato oglasi niso moja težava v tej igri.. Zanimiva je tudi, ker lahko naredim okusna hrana za različne vrste umetnikov in zvezdnikov in to je kul! Dobro opravljeno! 😁😊
Zelo dobra igra, mislim, sveža igra je👍👍, ki sem jo že kdaj videl
Ta igra je kul
Ta igra je tako lepa, da želim igrati več takšnih iger😍
Igra mi je všeč, vendar boste morali prenesti ravni
Všeč mi je. Tako lepo je tako lepo. Všeč mi je. Dobra igra. Da, ooo dobro
Zakaj v tej igri nimam drugih nivojev
Cooking Dream Casual itp
Ta igra je bolj zabavna kot druge igre
Cooking Chef - Food Fever Аркадни ztwo
Ta igra je obtičala v 23 stopnji.
Mujhe y game bohut pasand aya. Zelo mi je všeč, igra zelo uživa
To je zabavna igra, vendar se samo ponavlja toliko, da sem igral 243 stopenj. Vsakič, ko vam ponudi novo restavracijo, vas počasi trenira z dodajanjem več predmetov in nato preveč valov iste vrste, preden se premaknete na nekaj novega ni pravega izziva ali razloga za optimizacijo vašega delovnega procesa, težava se ne poveča, ampak se samo ponastavi
Yarr ta igra ni zanimiva, ampak zelo lepa igra. Tako da gies vsem povem, da prenesete to igro Ok gies byy
Oglasi, ki ne omogočajo nadaljevanja igre. Ko sem se naveličal zapustiti oglase, je popolnoma zapustil igro. Po tej stopnji nisem mogel. Razočaran.
Ok, to je dobra igra
Je jagodičasta dobra igra
Ena najboljših iger, ki jih je objavil Rendered Ideas. Daje vam ustrezen občutek kuhinje. Če ste ljubitelj hrane ali kuharski strokovnjak, potem morate to igro vsekakor preizkusiti.
Zelo mi je všeč igra :-) :-)
Spremenim svoj pregled. Lahko pa kuhaš drugo hrano! Všeč mi je, da to ni igra lačna denarja in da lahko napredujete precej enostavno. To je bila vrsta igre, ki sem jo iskal!
Igra je lepa, vendar jo bom odstranil, ker morate pred igranjem prenesti stopnjo 37. Kakšna igra je to. prosim, da je to sejem za vse nas, prosim vas kk. dal sem samo enega 🌟 zaradi tega
Všeč mi je, da je pretežko prenesti🤬
Zelo dobra igra
Zakaj je ta igra danes tako počasna. Dvakrat sem ga odstranil v upanju, da se bo vrnil v normalno stanje
Ali lahko prosim posodobite igro? Končam stopnje, kaj je naslednje?
Ta igra je tako kul in odlična
Pravite, da je to brez povezave, vendar ni, zakaj bi torej lažno oglaševali!!! Morda bo treba odstraniti!!!!
Všeč mi je ta igra, toda vaše stranke vam bodo dovolili, ker je njihova hrana morda malo težka za vas
Ta aplikacija je najboljša kuharska igra, ki mi je všeč, 😍😍😍
to je res zelo lepo, zahteva veliko časa, da me popelje na naslednjo raven, vendar je še vedno zelo lepo prenesti
Zelo dobro dobro
Pozdravljeni, e-poštni naslov in prejel sem odgovor na svoj račun o tem in knjige so 340 gh Sem malo pravi čas, da pridem do Gospoda otrok i milosti o otrocih do milosti ooooo vem, da dobri gospod blagoslovljen, pripravljen si nam dati e-pošto od milosti ooooo delamo, kar je bil veliko delo v našem življenju nujnosti etničnih skupin imajo pogled o
To je dobro, vendar druge ravni želijo podatke, ki se začnejo od stopnje 36 in niso nobene naloge ... vse stopnje so enake ....
Igra je čudovita, a ko se igra nalaga, je predolga
Cooking Chef - Food Fever Аркадни ztwo
Cooking Chef - Food Fever Žaid. automat. otbg
Ta igra je tako zabavna, všeč mi je
Odpri zame
Počasna aplikacija, ne deluje gladko, grob vmesnik. Frustrirajuće je igrati to igro. Oh in živi v skladu s stereotipom o tem, kaj so Azijci.
Všeč mi je ta igra in moje ime je madhumitha
ZELO ZELO DOBRA IGRA
Všeč mi je igra 1. Ne plačaš 2. Je preprosto popolna
DOBRA igra DOBRE posodobitve iger in padajoče nangi
Ne morem ga več igrati, ustavi se pri stopnji 500 in ne morem igrati nobenih stranskih iger, ki mi zamrzne
Cooking Chef - Food Fever آرکیڈ qiw